Ajánlat kérés

AKCIÓK

 

SZABAD SZERVIZ IDŐPONTOK 1 HÉTEN BELÜL!

 

Időpontfoglalás: 06 27 50 20 50

 

 

 

 

Tekintse meg Akciós alkatrész kínálatunkat!

         
 

Hyundai
alkatrészek
 

 

Suzuki
alkatrészek
 

 

Kia
alkatrészek

 

Daewoo
alkatrészek
 

 
                 
           
      Felni, kerék, gumi, dísztárcsa      

 

 Az alkatrész listák megtekintéséhez kattintson a márkajelzésre!
 
 
Vásárlási szándékát kérjük jelezze az alábbi e-mail címen (kérjük, hogy az első oszlopban található azonosítót és/vagy az alkatrész cikkszámát tüntesse fel levelében):
     
     
Amennyiben több alkatrészünk is felkeltette érdeklődését, kérje egyedi árajánlatunkat! 
     
Az akcióban szereplő alkatrészek több mint egy éve részei raktárkészletünknek, ezért kedvezményes áron kínáljuk megvásárlásra.
A megtekinthető képek minden esetben a meghirdetett termékről készültek és tartalmazzák az összes kiegészítőt, ami átadásra kerül. Kérjük, hogy vásárlás előtt figyelmesen tekintse meg a képeket!  
Kérjük vásárlás előtt minden esetben egyeztessen autószerelőjével és ellenőriztesse, hogy a kiválasztott alkatrész cikkszám és fénykép alapján is megfelelő-e az Ön gépjárművéhez!  
Az akcióban feltüntetett alkatrészekre beszerelési garanciát vállalunk. Garanciális ügyintézéshez az általunk kibocsátott számla és hivatásos autószerelőtől származó szakvélemény szükséges!
A táblázatokban feltüntetett egységárak Forintban értendők és tartalmazzák a 27%-os Általános Forgalmi Adót!
A táblázatokban feltüntetett adatok nem tekinthetők árajánlattételnek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Jelen értékesítési platform nem minősül webáruházi értékesítésnek. Minden termék esetében biztosítjuk a helyszíni megtekintés és összehasonlítás lehetőségét.
A táblázatok összeállítása során igyekeztünk a lehető legkörültekintőbben eljárni, ennek ellenére a  tévedés jogát fenntartjuk!