Ajánlat kérés

Rólunk

Kedves Érdeklődő!

 

Cégünk 2001-ben kezdte meg működését az autókereskedelem területén jelentős tapasztalatokat szerzett magánszemélyek kezdeményezése révén. A Suzuki hazai képviseletétől 2005-ben nyertük el a márkakereskedői jogot, ezáltal a lehetőséget arra, hogy a hazánkban forgalmazott Suzuki modellek változatos kínálatát mi tárhassuk térségünkben a nagyközönség elé.

A tulajdonostársakkal célul tűztük ki, hogy egy olyan márkakereskedést hozzunk létre, amely széleskörű, minőségi szolgáltatásai révén kimagasló szerepet tölt majd be a hazai piacon. Tisztában voltunk azzal, hogy a piac többi szereplője is hasonló célokkal vág neki a siker felé vezető útnak, ezért az eredményesség kulcsát az egyedi arculat és szolgáltatásrendszer felépítésében láttuk.

Mára már egy Európai Uniós elvárásoknak és környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő, közel 1500 m2-es korszerű épületegyüttes ad otthont a kereskedésnek és a szerviznek is egyaránt. Telephelyünk jól megközelíthető, Vác város folyamatosan fejlődő, előnyös infrastruktúrával rendelkező városrészén helyezkedik el, a 2. számú főút mentén a Szent László út 29. szám alatt.

 

Szolgáltatásaink:

  • Új személygépjárművek értékesítése

  • Flottaértékesítés egyedi kedvezményrendszerrel

  • Használt gépjárművek és flották felvásárlása és értékesítése

  • Bizományos értékesítés

  • Bankhitel, lízing, biztosítás közvetítése

  • Teljes körű szervizszolgáltatások

  • Kárügyintézés, karosszériajavítás és fényezés

  • Műszaki vizsgáztatás, környezetvédelmi felülvizsgálat, eredetiségvizsgálat

 

Szalonunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy megfeleljen minden hivatalos márkakereskedéssel szemben támasztott vevői és importőri követelménynek. Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk, modern és hatékony eszközökkel szereltük fel bemutató termünket és a hozzá tartozó márkaszerviz épületeit.

Olyan modelleket kínálunk, amelyek megbízhatóak, minőséget garantálnak, és kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkeznek. A széles termékskála előnyeit kihasználva igyekszünk összhangot teremteni partnereink egyedi igényeivel, elképzeléseivel.

Márkaszervizünk is készen áll megvalósítani az importőrök, üzleti partnereink és ügyfeleink által támasztott követelményeket. Szervizünk aktuális szervizekkel, javításokkal, káresemények teljes körű ügyintézésével, karosszériás és fényezési munkák maximális elvégzésével várja a kedves ügyfeleket

A kitűnő importőri támogatásnak is köszönhetően márkáink vevőkörzetünkben szép eredményeket értek el, mi pedig folyamatosan ezekért az elismerésekért dolgozunk. Elhivatottnak érezzük magunkat arra, hogy körzetükben a márkáink iránt támasztott kereslettel szemben helyt tudjunk állni. Az ügyfeleinkkel való törődés jelenti számunkra a jó hírnevünk és minőség iránti elkötelezettségünk kiemelkedő szinten tartását. Jelenlegi tapasztalatunk az, hogy termékeink és szolgáltatásaink által nyújtott értékekre vevőkörünknek komoly szüksége van.

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleinkkel, üzleti partnereinkkel hosszú távú, valódi bizalmon alapuló kapcsolatot alakítsunk ki, hogy bármikor számíthassanak ránk. Célunk a sikeres és kölcsönösen eredményes együttműködés és fejlődés kialakítása és fenntartása.

Kérem, ismerjenek meg minket, termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy lehetőségünk nyíljon egy sikerekben gazdag együttműködésre!

 

Tisztelettel:

Dukai László cégvezető